Downloads

 

Bestemmingsplan 'Landgoed Welleveld 2016'

Het bestemmingsplan is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Ga op de website bovenin beeld naar ‘Plan bekijken’, klik daarna op ‘Plannen zoeken’. Op het vervolgscherm kunt u bij Plannaam 'Landgoed Welleveld 2016" intypen en klikken op de betreffende kavel om de bijbehorende plekinfo, documenten en kenmerken te vinden.

Download

 


 

Beeldkwaliteitsplan

Aan de beeldkwaliteit wordt in het plan Landgoed Welleveld grote waarde gehecht. Alle nieuw te bouwen woningen dienen te voldoen aan het beeldkwaliteitsplan. De welstandcommissie van de gemeente Duiven oordeelt of een ontwerp voldoet aan de gestelde beeldkwaliteit. Het vastgestelde beeldkwaliteitsplan voor Landgoed Welleveld is hier te downloaden.

Download

 


 

Groenplan

Als ontwikkelaar brengt Explorius Vastgoedontwikkeling namens verkoper (Nijhuis Bouw) voor of net na oplevering van uw woning (afhankelijk van het plantseizoen) nog enkele groenvoorzieningen (hagen en/of bomen) aan aanvullend op de bestaande groenvoorzieningen op Landgoed Welleveld. U kunt in het groenplan zien welke groenvoorzieningen (hagen en/of bomen) op welke kavel worden aangebracht. Voor de positie van nog te planten bomen is een zone aangeven waarbinnen dit moet plaatsvinden. U kunt binnen deze zone een plek aangeven, zodat dit kan worden afgestemd met uw eigen tuinplan. Voor deze hagen en bomen geldt een instandhoudingsverplichting.

Download

 


 

Planning

De planning die hoort bij het totale proces van grondaankoop tot aan realisatie van de woning is hier te vinden.

Download

 


 

KAVELPASPOORTEN

 

MELD U AAN

Heeft u interesse in wonen op Landgoed Welleveld? Meld u aan als belangstellende en blijf op de hoogte! Of neem contact op met een van onze makelaars.

AANMELDEN