wonen op een landgoed

Ben jij op zoek naar een vrijstaande woning op een ruime kavel? Of droom je van een grote eetkeuken met openslaande deuren naar een groene tuin? Dan is wonen op Landgoed Welleveld in Duiven iets voor jou! Op dit landgoed zijn op het terrein van de voormalige burgemeesterswoning diverse kavels te koop. Op Landgoed Welleveld woon je in een parkachtige sfeer, maar toch centraal in Duiven, met de prachtige Gelderse natuur om de hoek.

 

Wonen op een landgoed

GROEN eN LANDELIJK WONEN IN HARTJE DUIVEN

Duiven was tot 1994 een groeigemeente maar wordt vandaag de dag vooral gekenmerkt door landelijke rust. De plaats heeft een duidelijke regiofunctie, die mede te danken is aan de vestiging van meerdere bedrijven met groot nationaal en internationaal aanzien. Dankzij de nabijheid van de snelweg A12 (Arnhem-Emmerich) is Duiven met de auto uitstekend bereikbaar. Dat geldt ook voor het openbaar vervoer. Er is een goede busverbinding met Westervoort en Zevenaar, en Duiven heeft zelfs een eigen treinstation, op slechts 5 minuten lopen van Landgoed Welleveld. Hier kunt u ieder kwartier een stoptrein nemen in de richtingen Arnhem en Doetinchem/Winterswijk. 

 

ARNHEM IS DICHTBIJ

Het ruime aanbod aan voorzieningen van Duiven wordt aangevuld door dat van de nabijgelegen stad Arnhem, met onder meer een ziekenhuis, een hogeschool en natuurlijk een rijk palet aan winkels en horeca.

In het kort:

  • Voorzieningen Duiven op loopafstand
  • 20 autominuten van hartje Arnhem
  • 5 minuten lopen naar het station
  • Elk kwartier een stoptrein en met 10 minuten in hartje Arnhem
  • Goede busverbinding

 

Locatie

 

Locatie

 

Locatie

 

 

MELD U AAN

Heeft u interesse in wonen op Landgoed Welleveld? Meld u aan als belangstellende en blijf op de hoogte! Of neem contact op met een van onze makelaars.

AANMELDEN