HET BOUWEN VAN UW EIGEN HUIS OP LANGOED WELLEVELD

Op Landgoed Welleveld zijn momenteel meerdere kavels beschikbaar. Een kavel op landgoed Welleveld omhelst meer dan enkel de afname van de grond en het selecteren van een aannemer. Aan de beeldkwaliteit worden namelijk hoge eisen gesteld, welke zijn opgenomen in het beeldkwaliteitsplan én afgestemd moeten worden met de welstandcommissie van de gemeente Duiven. Een architect is daarom een onmisbare factor in het proces van kavelaankoop tot realisatie van uw droomhuis. U heeft in dit kader drie mogelijkheden:

 

Optie 1


Brummelhuis

Brummelhuis heeft per kavel al woningen ontworpen die voldoen aan het beeldkwaliteitsplan. De bouwkosten van deze woningontwerpen zijn al bekend, waardoor u snel een beeld heeft van de totale koopprijs van de kavel incl. woning.

Optie 2


EVE ARCHITECTEN

U kunt zelf een ontwerp laten maken door EVE-architecten. EVE-architecten is in het voortraject bij dit project betrokken geweest en verantwoordelijk voor het stedenbouwkundig plan en het beeldkwaliteitsplan.

Optie 3


EIGEN ARCHITECT

U kunt uiteraard ook zelf een architect en aannemer selecteren om uw droomhuis te ontwerpen en te laten bouwen.

 

MELD U AAN

Heeft u interesse in wonen op Landgoed Welleveld? Meld u aan als belangstellende en blijf op de hoogte! Of neem contact op met een van onze makelaars.

AANMELDEN