brummelhuis


U kunt contact opnemen met de firma Brummelhuis. Zij hebben voor dit project per kavel al een woning ontworpen die voldoen aan het beeldkwaliteitsplan. Brummelhuis werkt samen met Bouwbedrijf Gebr. Kamphuis uit Geesteren. De bouwkosten van deze woningontwerpen zijn al bekend waardoor u snel een beeld heeft bij totale koopprijs van de kavel, inclusief woning. Uiteraard kunt u uw specifieke wensen kenbaar maken om deze woningontwerpen aan te passen naar uw eigen wensen. Indien u een woning koopt via Brummelhuis dan sluit u een aannemingsovereenkomst met Bouwbedrijf Gebr. Kamphuis voor de bouw van de woning en met Nijhuis Bouw een koopovereenkomst voor de grond. Voor meer informatie verwijzen wij u hiervoor naar de website van Brummelhuis.
 

NAAR DE WEBSITE

 

 

Brummelhuis

 

 

Brummelhuis

ONTWERP JE EIGEN DROOMVILLA

Op dit groene en royale landgoed zijn verschillende vrijstaandekavels te koop. Op elke kavel zijn verschillende woningtypes mogelijk. Je kiest dus eerst je kavel en daarna je favoriete villa.
Welke villa heeft jouw voorkeur?

 

BEKIJK KAVELS

 

ROYALE VRIJSTAANDE VILLA’S

Wonen op landgoed Welleveld is exclusief en kleinschalig wonen waar je de historie van de locatie elke dag voelt. Op deze bijzondere locatie kun je al je woonwensen in vervulling laten gaan. Samen met de adviseur van Brummelhuis maak je van deze villa jouw droomvilla!

 

BEKIJK WONINGEN

 

Brummelhuis 3

 

 

MELD U AAN

Heeft u interesse in wonen op Landgoed Welleveld? Meld u aan als belangstellende en blijf op de hoogte! Of neem contact op met een van onze makelaars.

AANMELDEN